Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Resultados para: ebook-digital-gastronomia

Refinar por
5251 produtos
  • e-book

    Vegaromba

    David Arioch
    (9943339)

    O livro Vegaromba – Culinária Vegana reúne receitas simples e acessíveis que agradam aos mais diferentes paladares. Nesta compilação, os leitores vão aprender a preparar assados, barrinhas, bolachas, bolinhos, bolos, bombons, brownies, cookies,...

  • e-book

    Por uma Vida Mais Doce

    Noce, Danielle
    (9415786)

    As melhores receitas do I Could Kill For Dessert, o maior site de confeitaria do Brasil, agora em suas mãos!Conheça toda a delicadeza de Danielle Noce em mais de 170 deliciosas receitas. Explicadas de maneira muito simples, elas são acompanhadas de...

  • e-book

    Cozinha Básica Para Leigos

    Rama,Marie; Miller,Bryan
    (6001213)

    Ótimas dicas e receitas fáceis para o preparo de refeições deliciosas. Está cansado de comer comida congelada todos os dias? Cozinhar um ovo parece um desafio? Relaxe! Em um piscar de olhos este divertido guia fará com que você se sinta muito mais à...

  • e-book

    Sushi para Leigos

    Moreno,Mineko Takane; STRADA ,JUDI
    (5991655)

    Desmistificando o sushi bar! Recheado com dicas e truques – você vai enrolar, pressionar e moldar como um profissional!Desde como enrolar adequadamente até a bela apresentação, este livro possui tudo o que você precisa saber para impressionar seus...

  • e-book

    A dieta da mente para a vida

    Dr. David Perlmutter
    (9720447)

    O guia oficial para a abordagem revolucionária de saúde cerebral do Dr. David Perlmutter.Com mais de um milhão de cópias vendidas pelo mundo, os livros do Dr. Perlmutter já mudaram muitas vidas. Agora, o autor criou um programa prático e flexível que...

  • e-book

    Básico

    Trajano,Ana Luiza
    (9957233)

    As boas histórias são aquelas que carregam aromas e sabores de panelas, de lugares, de ingredientes e de momentos. São histórias assim que perpassam os cinco capítulos e as 512 receitas de Básico, quinto livro da chef Ana Luiza Trajano e primeiro do...

  • e-book

    Receitas para animar o apetite

    Editora Livre
    (9357575)

    Muito mais que alimento para o corpo, a comida tem o poder de nutrir a alma, nos acolher e nos fazer acessar a memória afetiva, trazendo de volta, por meio do paladar, momentos de alegria e satisfação. São essas boas sensações que queremos evocar com...

    Grátis
  • e-book

    Viva Bem Sem Glúten

    Margareth,Jeanne
    (8271887)

    O livro traz uma explicação sobre o Glúten, mostra onde é possível encontrar essa substância, seus benefício e malefícios. Uma explicação sobre a doença Celíaca também faz parte do livro. Além disso, uma lista de endereços úteis de lojas e...

  • e-book

    The Compleat Meadmaker

    Schramm,Ken
    (9515010)

    Mead (honey wine) is the new buzz among beverage hobbyists as more and more consumers start to make their own. This up-to-date title tells the novice how to begin and the experienced brewer or winemaker how to succeed in this newest of the beverage...

  • e-book

    Amigos da mente

    Loberg,Kristin; Dr. David Perlmutter
    (9338313)

    O sistema digestivo está intimamente conectado àquilo que ocorre no cérebro. E talvez o aspecto mais importante relacionado ao intestino, aquele que tem tudo a ver com seu bem-estar e sua saúde mental, é sua ecologia interna - os diversos...

  • e-book

    Receitas Sem Glúten e Sem Lactose - Práticas,...

    Lais M. F. Del Bianco
    (9344138)

    Neste livro temos receitas práticas para um delicioso almoço ou jantar sem glúten, sem lactose, vegetarianas e veganas também, além de saborosas sobremesas.

  • e-book

    Pizza

    Weinstein,Bruce; Scarbrough,Mark
    (8795766)

    Pizza lovers, rejoice! Bestselling cookbook authors Bruce Weinstein and Mark Scarbrough are back with an exciting new collection of ninety classic, international, and modern recipes for everyone's favorite food.Finally, here's a book that lets you...

  • e-book

    O Dicionário dos Sabores

    Segnit,Niki
    (4890590)

    Combinações, receitas e ideias para o cozinheiro criativo Alguma vez pensou porque um sabor funciona com outro? Ou falta-lhe a inspiração para saber o que fazer com um molho de beterrabas? O Dicionário de Sabores é o primeiro livro a examinar o que é...

  • e-book

    Crianças Francesas Comem de Tudo

    Le Billon,Karen

    (1)

    (5581336)

    Neste livro, Karen narra os momentos mais importantes da jornada de sua família, que conseguiu deixar de lado hábitos alimentares nada saudáveis e adotar uma alimentação mais natural e nutritiva enquanto se adaptava aos costumes do novo país. A...

  • e-book

    A arte da fermentação

    Katz,Sandor Ellix
    (9717873)

    'A arte da fermentação' é muito mais que um livro de receitas… É bem verdade que o livro ensina como fermentar, mas, muito mais importante que isso, você conhecerá as implicações da fermentação e saberá por que um ato tão cotidiano e prático como...

  • e-book

    Por uma Vida Mais Doce: Especiais ICKFD

    Noce,Danielle
    (9393162)

    As melhores receitas dos colunistas do 'I Could Kill For Dessert', o maior site de confeitaria do Brasil, agora em suas mãos!Em 'Por uma Vida Mais Doce: Especiais ICKFD', os colunistas do ICKFD ensinam receitas e truques de família guardados a sete...

  • e-book

    Bela Cozinha

    Gil ,Bela
    (9739386)

    Comida autêntica para pessoas autênticas.Em Bela Cozinha tento divulgar uma visão mais ampla da alimentação saudável e mostrar às pessoas que a escolha da nossa comida tem impacto no mundo de diversas maneiras.Considero a comida e o ato de cozinhar...

  • e-book

    Histórias da gastronomia brasileira

    Amaral,Ricardo
    (9377349)

    Muitas histórias da gastronomia no Brasil são contadas aqui de forma saborosa, pouco acadêmica, e com o tempero que só Ricardo Amaral sabe dar - e Robert Halfoun desenvolveu muito bem. Um passeio delicioso com os personagens que formam os pilares da...

  • e-book

    Voltaremos!

    Anonymus Gourmet
    (10057887)

    'Voltaremos!' é o bordão repetido diariamente ao final das apresentações do Anonymus Gourmet no rádio e na TV. E se transformou em expressão popular no Rio Grande do Sul: 'é uma espécie de amável ameaça na hora da despedida' – define o próprio...

  • e-book

    Drinks

    Jacques Straub
    (9546933)

    The author of this book was wine steward of The Blackstone, Chicago Formerly of The Pendennis Club, Louisville.The book contains more than 700 accurate directions for mixing various kinds of popular and fancy drinks served in the best hotels, clubs,...

  • e-book

    Proteinaholic

    Jacobson, Howard
    (8974528)

    An acclaimed surgeon specializing in weight loss delivers a paradigm-shifting examination of the diet and health industry’s focus on protein, explaining why it is detrimental to our health, and can prevent us from losing weight.Whether you are seeing...

  • e-book

    Drinks

    Tony Conigliaro
    (9471745)

    Cocktails are back in a big way - but no more 'apos;2 for 1'apos; Tequila Sunrises. Today'apos;s cocktails are a sensory experience, concocted by experts on taste and aroma - and none is more expert than Tony Conigliaro, expert alchemist and...

  • e-book

    Farmacology

    Daphne Miller,M.D.
    (8971583)

    In Farmacology, practicing family physician and renowned nutrition explorer Daphne Miller brings us beyond the simple concept of "food as medicine" and introduces us to the critical idea that it's the farm where that food is grown that offers us the...

  • e-book

    The Great American Burger Book - How to Make...

    Motz, George
    (9565757)

    The Great American Burger Book is the first book to showcase a wide range of regional hamburger styles and cooking methods. Author and burger expert George Motz covers traditional grilling techniques as well as how to smoke, steam, poach, and...

  • e-book

    Fit2Fat2Fit

    Ryan Pierce,Bradley; Manning,Drew
    (8972783)

    Drawing from the lessons and insights of his breakout website, Fit2Fat2Fit.com, personal trainer Drew Manning delivers the story of his quest to go from fit to fat to fit again in one year in order to better understand the weight-loss struggles of...

  • e-book

    CookFight

    Moskin,Julia; Kim Severson
    (8971409)

    At once hilarious and inspiring, CookFight is a one-of-a-kind cookbook that that pits the strategies and recipes of popular New York Times food reporters Julia Moskin and Kim Severson against each other as they take on the challenges today's home...

  • e-book

    Plenty

    Yotam Ottolenghi
    (5053017)

    With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from...

  • e-book

    Pastry

    Bertinet,Richard
    (4952565)

    Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before you put your skills to the test with a mouthwatering collection of over 50 recipes. He also...

  • e-book

    Champagne

    Kladstrup,Don; Kladstrup,Petie
    (8957792)

    Throughout history, waves of invaders have coveted the northeast corner of France: Attila the Hun in the fifth century, the English in the Hundred Years War, the Prussians in the nineteenth century. Yet this region – which historians say has suffered...

  • e-book

    Vinegar

    (2995314)

    Anybody who has a home will be tempted to buy this book, because of the wide range of knowledge it offers. Vinegar will appeal to the increasing numbers of people turning to natural ways of looking after themselves. Contents include: Culinary Vinegar...

  • e-book

    Superfruits

    Gross,Paul M.
    (3023044)

    'quot;Paul Gross, the 'quot;Berry Doctor,'quot; gets beyond the marketing hype on superfruits. By looking at nutrient density, research support and popular appeal, Gross delivers a cornucopia of offerings that can easily enhance well-being. Further,...

  • e-book

    LudoBites

    Lefebvre,Ludovic
    (8972336)

    Visionary, charismatic master chef, Ludo Lefebvre, and his Los Angeles cult hit “pop-up” restaurant LudoBites are worshipped by critics and foodies alike. LudoBites, the book, is at once a chronicle and a cookbook, containing tales of the meteoric...

  • e-book

    Snacks

    Marcy Smothers
    (8972110)

    In Snacks: Adventures in Food, Aisle by Aisle, Marcy Smothers entices with delectable recipes that will make you a better cook, a savvier shopper, and a particularly well-informed foodie.Snacks is more than a guided tour through the grocery store;...

  • e-book

    Mincespiration!

    Edwards,Dean
    (5029835)

    Pizzas, pasties, curries, cobblers, hotpots, stroganoffs, burgers and pies. Soups, salads, koftas, kebabs, pilafs, moussakas, wraps and melts... Mighty mince has long been a handy and budget-friendly standby found in fridges and freezers up and down...

  • e-book

    Lambic

    Jean Guinard
    (9774240)

    After studying this unusual, fruity beer style extensively in Belgium and at the University of California-Davis Department of Fermemtation Studies, Jean-Xavier Guinard presents his findings with detail and historical intrigue.

  • e-book

    Cevicheria

    Kiko Martins
    (9430774)

    Mergulhei pela primeira vez na gastronomia peruana às seis e meia da manhã, em pleno Terminal Pesquero de Lima. Estávamos no início do outono de 2010, mas lembro-me como se fosse hoje: o dia ainda a nascer, sentado num banco de plástico, a provar um...

  • e-book

    Cinegustologia

    Lombardi, Marco
    (3107322)

    La Cinegustologia è un nuovo approccio che, estrapolando profumi, sapori sensazioni tattili dalla filmografia di vari registi, proprio come se le loro opere fossero cose da bere o da mangiare, permette di descrivere i vini e i cibi al di là dei...

  • e-book

    HappyBaby

    Robert W. Sears
    (8532836)

    A healthy baby is a HAPPYBABY!From the most respected names in parenting come this definitive book on child rearing the all-natural way. HappyBaby combines decades of medical expertise from Dr. Robert W. Sears, renowned doctor in the Sears family of...

  • e-book

    Jantaradas

    Kiko Martins
    (9184892)

    Uma das coisas de que mais gosto na vida e poder receber pessoas em casa. E os meus amigos adoram cada vez que lhes ligo a dizer: ! Receber amigos em casa pode, finalmente, ser mais facil. Com a ajuda do Chef Kiko aprenda receitas, truques simples e...

  • e-book

    WineSpeak

    Klem, Bernard
    (2997974)

    A bit of hot tar a scrum of warm leather bicycle seat a touch of compost pile a whiff of cow barn ratty sneakers new wood old cellars rotting vegetables damp mice.These are just a handful of wine figurations pulled from the published works of refined...

  • e-book

    RAWSOME!

    Brigitte Mars A.H.G.
    (2984255)

    Tackling head-on the skepticism likely to greet proponents of what the world sees as a ''fad'' diet, renowned nutritional consultant and raw foods adherent Brigitte Mars presents historical data and scientific evidence confirming the efficacy of raw...

  • e-book

    Food

    Coveney,John
    (4990158)

    The centrality of food in life, and the importance of food as life, is undeniable. As a source of biological substrates, personal pleasure and political power, food is and has been an enduring requirement of human biological, social and cultural...

  • e-book

    Smokin'*

    Styler,Christopher
    (8958185)

    Get that great taste of wood-smoked food using the top of your kitchen stove.Contains everything you need to know about smoking foods at home, using a stovetop smoker.Chris serves up 36 master recipes for smoking everything from whole chickens to...

  • e-book

    Preserving

    Crocker, Pat
    (9322868)

    Pat Crocker, the multiple award-winning creator of the Riversong Herbal Handbook series, shows us how we can enjoy fresh seasonal produce all year long by Preserving. Already a bestseller in Canada, this beautifully photographed cookbook and resource...

Busca por