Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Resultados para: gastronomia livros digitais

Refinar por
5155 produtos
  • e-book

    A dieta da mente

    Dr. David Perlmutter
    (9401076)

    Prepare-se para descobrir a verdade sobre os efeitos do trigo, do açúcar e dos carboidratos sobre o seu cérebro. Em A dieta da mente, David Perlmutter apresenta uma descoberta que há muito tempo tem sido escondida pela literatura médica: os...

  • e-book

    Receitas para animar o apetite

    Editora Livre
    (9357575)

    Muito mais que alimento para o corpo, a comida tem o poder de nutrir a alma, nos acolher e nos fazer acessar a memória afetiva, trazendo de volta, por meio do paladar, momentos de alegria e satisfação. São essas boas sensações que queremos evocar com...

    Grátis
  • e-book

    Bulletproof: A Dieta à prova de bala

    Asprey, Dave
    (9347384)

    Dave Asprey era um bem-sucedido empreendedor do Vale do Silício com cerca de 20 anos. Mas pesava 136 kg, embora seguisse recomendações médicas: ingeria 1.800 calorias, fazia 90 minutos de exercícios por dia, seis vezes por semana. Quando a gordura...

  • e-book

    Maggie Austin Cake - Artistry and Technique

    (9431703)

    Stunning cake designs and technique how-tos from top cake artist Maggie Austin.

  • e-book

    Viva Bem Sem Glúten

    Margareth,Jeanne
    (8271887)

    O livro traz uma explicação sobre o Glúten, mostra onde é possível encontrar essa substância, seus benefício e malefícios. Uma explicação sobre a doença Celíaca também faz parte do livro. Além disso, uma lista de endereços úteis de lojas e...

  • e-book

    Sucos Verdes

    Green , Fern
    (9251341)

    APRENDA A FAZER SUCOS, SMOOTHIES E LEITES VEGETAIS SABOROSOS E FÁCEIS DE PREPARAR.• São 66 receitas deliciosas que combinam frutas e verduras cruas, repletas de vitaminas, fibras e minerais essenciais.• Todas elas são explicadas passo a passo e...

    sob encomenda
  • e-book

    Delicias Sem Glúten e Sem Lactose 3

    Lais M.F. Del Bianco
    (9259100)

    Este é o terceiro livro da coleção Delicias Sem Glúten e Sem Lactose 3, com receitas práticas e saudáveis para o dia-a-dia, como receitas de bolos, pães, geleia, maionese e sorvete.

  • e-book

    O método Dukan ilustrado

    (4892755)

    Tendo dedicado a vida a compreender a fisiologia e a mentalidade das pessoas que se encontram acima do peso, Dr. Dukan estabeleceu quatro passos simples para quem quer emagrecer. Originalmente publicado no ano 2000, o método do Dr. Dukan fez sucesso...

  • e-book

    Bianco

    Chris Bianco
    (9891714)

    When Chris Bianco started Pizzeria Bianco in the back corner of a Phoenix grocery store in 1988, he had no idea that he would become a driving force in the artisanal pizza movement. All he knew was that his food would reflect the respect and sincere...

  • e-book

    Rasika

    Vikram Sunderam; Ashok Bajaj; David Hagedorn
    (9891732)

    A vibrant and sumptuous cookbook of innovative recipes and reinvented classics of modern Indian cuisine Using traditional techniques as jumping-off points, Rasika incorporates local, seasonal ingredients to reinterpret dishes from one of the world’s...

  • e-book

    60 dias comigo

    Dukan, Pierre
    (9188928)

    Dr. Pierre Dukan passou trinta anos aprimorando o seu método de emagrecimento: a Dieta Dukan, que ficou conhecida no mundo através do best-seller Eu não consigo emagrecer. Em 60 dias comigo, é possível perder até 10kg com cardápios diários e dicas do...

  • e-book

    A arte da fermentação

    Katz, Sandor Ellix
    (9717873)

    'A arte da fermentação' é muito mais que um livro de receitas… É bem verdade que o livro ensina como fermentar, mas, muito mais importante que isso, você conhecerá as implicações da fermentação e saberá por que um ato tão cotidiano e prático como...

  • e-book

    Seja Feliz sem Dietas

    Mafalda Rodiles
    (9429377)

    Contém um plano de 31 passos para mudar a sua vida iniciando uma alimentação consciente e intuitiva para atingir a felicidade.Se as dietas funcionassem, seríamos todas magras, porque esse é o sonho de quase todas as mulheres. Mas, a verdade, é que...

  • e-book

    Receitas Sem Glúten e Sem Lactose - Práticas,...

    Lais M. F. Del Bianco
    (9344138)

    Neste livro temos receitas práticas para um delicioso almoço ou jantar sem glúten, sem lactose, vegetarianas e veganas também, além de saborosas sobremesas.

  • e-book

    Adventures in Slow Cooking

    Sarah DiGregorio
    (9891754)

    The James Beard-nominated food writer revamps the slow cooker for the modern home cook, providing ingenious ideas and more than 100 delicious recipes for maximizing this favorite time-saving kitchen appliance and making it easier than ever to...

  • e-book

    O Livro do Chocolate

    Joanne Harris e Fran Warde
    (8208752)

    Experimenta-me... Prova-me... Saboreia-me...Quando Joanne Harris escreveu o romance Chocolate, lançou sobre todos os amantes de chocolate do mundo um encantamento único. A 'sua' excêntrica Vianne Rocher abriu uma tentadora chocolaterie e todos nós...

  • e-book

    iChef

    Carlos Alberto Bertolazzi
    (9891911)

    Em iChef, Bertolazzi conta bem ao seu estilo – sem meias palavras – uma boa parte da sua trajetória. É impossível não nos identificarmos com alguma coisa em sua cruzada, ele escancara suas dúvidas, expõe suas dificuldades e não doura a pílula, o que...

  • e-book

    Chega de açúcar

    WILSON , SARAH
    (9341848)

    Sarah Wilson sempre achou que sua alimentação era relativamente saudável – até saber a quantidade de açúcar escondido na comida e quanto isso afetava a sua vida. Quando ela se deu conta de que o consumo de açúcar poderia estar associado a oscilações...

  • e-book

    Receitas Dukan

    Dukan, Pierre
    (4980262)

    A dieta criada pelo Dr. Pierre Dukan já conquistou mais de 25 milhões de adeptos, que, seguindo as quatro fases propostas pelo médico, conseguiram perder peso de forma saudável e duradoura. Receitas Dukan traz trezentas receitas que tornarão todas as...

  • e-book

    Cevicheria

    Kiko Martins
    (9430774)

    Mergulhei pela primeira vez na gastronomia peruana às seis e meia da manhã, em pleno Terminal Pesquero de Lima. Estávamos no início do outono de 2010, mas lembro-me como se fosse hoje: o dia ainda a nascer, sentado num banco de plástico, a provar um...

  • e-book

    Craft Brew

    Euan Ferguson
    (9555102)

    This book sees the most exciting, ground-breaking and pioneering craft breweries in the world reveal the recipes behind their best beers. Some 50 international craft breweries have volunteered a recipe (from the mighty Brew Dog to the much-loved...

  • e-book

    A Thyme to Discover - Early American Recipes...

    Tricia Cohen; Lisa Graves
    (9891377)

    Revive your inner pilgrim and master the art of colonial cooking with sixty recipes celebrating America'apos;s earliest days!

    pré-venda
  • e-book

    The Vegetarian Myth - Food, Justice, and...

    Keith,Lierre
    (8090258)

    Part memoir, nutritional primer, and political manifesto, this controversial examination exposes the destructive history of agriculture—causing the devastation of prairies and forests, driving countless species extinct, altering the climate, and...

  • e-book

    Pickling Green Olives Together with...

    William V. Cruess
    (9891505)

    This volume contains a detailed treatise on the pickling of green olives produced by the University of California, with information on acid formation, deterioration, washing, brining, lye treatment, and much, much more. Written in clear, simple...

  • e-book

    Pizza

    Weinstein,Bruce; Scarbrough,Mark
    (8795766)

    Pizza lovers, rejoice! Bestselling cookbook authors Bruce Weinstein and Mark Scarbrough are back with an exciting new collection of ninety classic, international, and modern recipes for everyone's favorite food.Finally, here's a book that lets you...

  • e-book

    Confeitaria Dukan

    Dukan, Pierre
    (6954194)

    Quem já fez alguma dieta sabe que viver sem doces e sobremesas é uma das maiores dificuldades. Pensando nisso, o Dr. Pierre Dukan — contando com a colaboração de centenas de seguidores de seu bem-sucedido método de emagrecimento — elaborou receitas...

  • e-book

    Champagne

    Kladstrup, Don
    (8957792)

    Throughout history, waves of invaders have coveted the northeast corner of France: Attila the Hun in the fifth century, the English in the Hundred Years War, the Prussians in the nineteenth century. Yet this region – which historians say has suffered...

  • e-book

    Cooked

    Jeff Henderson
    (8766088)

    By twenty-one, Jeff Henderson was making up to $35,000 a week cooking and selling crack cocaine. By twenty-four, he had been sentenced to nineteen and a half years in prison on federal drug trafficking charges. It was an all-too-familiar story for a...

  • e-book

    Mantra

    Jehangir Mehta
    (9321371)

    Enter a world of adventure and indulgence in this exotic cookbook by the chef Bon Appétit has called 'an anarchic artist of the last course.'Renowned chef Jehangir Mehta has relentlessly immersed himself in creating inventive desserts and other...

  • e-book

    PornBurger

    Mathew Ramsey
    (9864046)

    Indulge your naughtiest food fantasies and satisfy your gluttony and lust with this succulent cook-and-look book, from a self-described “burger pervert” and creator of the notorious PornBurger blog.PornBurger is Washington, DC, chef, food stylist,...

  • e-book

    Porter

    Foster,Terry
    (9548493)

    Porter reviews the history of George Washington's favorite beer and teaches you how to create this rich, full-bodied ale for your own enjoyment.

  • e-book

    Lambic

    Jean Guinard
    (9774240)

    After studying this unusual, fruity beer style extensively in Belgium and at the University of California-Davis Department of Fermemtation Studies, Jean-Xavier Guinard presents his findings with detail and historical intrigue.

  • e-book

    Bones

    Mclagan, Jennifer
    (9320375)

    Top food stylist and food writer Jennifer McLagan has a bone to pick: too often, people opt for boneless chicken breasts, fish fillets, and cutlets, when good cooks know that anything cooked on the bone has more flavor -- from chicken or spareribs to...

  • e-book

    Drinks

    Jacques Straub
    (9546933)

    The author of this book was wine steward of The Blackstone, Chicago Formerly of The Pendennis Club, Louisville.The book contains more than 700 accurate directions for mixing various kinds of popular and fancy drinks served in the best hotels, clubs,...

  • e-book

    Food

    Mccartney,Mary
    (5050957)

    Food is full of uncomplicated, tasty meals to tempt both vegetarians and meat-eaters alike. Inspired by growing up as a vegetarian and working on her mother'apos;s recipes, and using stories and photographs (past and present) to tell her life through...

  • e-book

    Drinks

    Tony Conigliaro
    (9471745)

    Cocktails are back in a big way - but no more 'apos;2 for 1'apos; Tequila Sunrises. Today'apos;s cocktails are a sensory experience, concocted by experts on taste and aroma - and none is more expert than Tony Conigliaro, expert alchemist and...

  • e-book

    Pastry

    Bertinet, Richard
    (4952565)

    Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before you put your skills to the test with a mouthwatering collection of over 50 recipes. He also...

  • e-book

    Stewed!

    Rosenthal,Alan
    (9523216)

    Stewed! is a young brand that has given a modern twist to an old-fashioned dish. With its funky packaging and design, and imaginative ingredient combinations, stewed! has taken the supermarkets by storm. Stews have never been so exciting!In this, the...

  • e-book

    RAWSOME!

    Brigitte Mars A.H.G.
    (2984255)

    Tackling head-on the skepticism likely to greet proponents of what the world sees as a ''fad'' diet, renowned nutritional consultant and raw foods adherent Brigitte Mars presents historical data and scientific evidence confirming the efficacy of raw...

  • e-book

    LudoBites

    Lefebvre,Ludovic
    (8972336)

    The cookbook chronicles of the visionary, charismatic chef Ludo Lefebvre and his cult hitpop-up restaurant, LudoBites, worshiped by critics and foodies alike.Ludo Lefebvre is a culinary prodigy who worked at his first three-star Michelin restaurant...

  • e-book

    Plenty

    Yotam Ottolenghi
    (5053017)

    With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from...

  • e-book

    Game

    Hilferty, Trish; Tom Norrington-Davies
    (9701551)

    Two of the best food writers working today tackle a subject that has been in need of a definitive and fresh guide for many years. In this book, the authors share a knowledge on game cooking that is unrivalled in print form. They show how game...

  • e-book

    Preserving

    Crocker,Pat
    (9322868)

    Pat Crocker, the multiple award-winning creator of the Riversong Herbal Handbook series, shows us how we can enjoy fresh seasonal produce all year long by Preserving. Already a bestseller in Canada, this beautifully photographed cookbook and resource...

  • e-book

    Friendsgiving

    Alexandra Shytsman
    (9860408)

    Throw a stress-free, festive holiday gathering for your family of friends! This unique and beautifully packaged Friendsgiving guide is filled with inspired menus, twenty-five creative recipes, tips, and more.Friendsgiving is everything you love about...

Busca por