Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Resultados para: gastronomia-livros-digitais

Refinar por
2776 produtos
  • e-book

    O peso das dietas

    Deram,Sophie
    (10118125)

    INCLUI MAIS DE 70 RECEITAS E DICAS PARA O SEU DIA A DIASe você acha que fechar a boca e fazer exercícios é a receita para emagrecer, pense novamente. De acordo com diversos estudos científicos, as dietas restritivas não só fracassam 95% das vezes,...

  • e-book

    Acadiana Table - Cajun and Creole Home...

    GRAHAM,GEORGE
    (9500547)

    Grab a seat at The Acadiana Table and explore a cuisine and culture filled with flavor.In this 125-recipe, beautifully photographed regional cookbook, Louisiana native George Graham welcomes home cooks and food lovers to the world of Cajun and Creole...

  • e-book

    The Great American Burger Book - How to Make...

    Motz, George
    (9565757)

    The Great American Burger Book is the first book to showcase a wide range of regional hamburger styles and cooking methods. Author and burger expert George Motz covers traditional grilling techniques as well as how to smoke, steam, poach, and...

  • e-book

    100 Receitas de Massas Light

    Helena Tonetto
    (10063179)

    O prazer da boa mesa não precisa ser esquecido na hora de optar por uma alimentação saudável. Muitas pessoas não sabem, mas a massa (seja em forma de ravióli, espaguete, fettuccine, fusili, lasanha, talharim ou nhoque) é uma rica fonte de energia que...

  • e-book

    Por que engordamos e o que fazer para evitar?

    Taubes,Gary
    (10056233)

    Esqueça tudo o que você já ouviu falar sobre dieta e obesidade'A crítica de Taubes é tão pertinente e estrondosa que ler seu livro mudará a forma como você olha para as calorias, para a pirâmide alimentar e sua dieta diária.' Men's Journal'Este homem...

  • e-book

    Receitas para animar o apetite

    Livre,Editora
    (9357575)

    Muito mais que alimento para o corpo, a comida tem o poder de nutrir a alma, nos acolher e nos fazer acessar a memória afetiva, trazendo de volta, por meio do paladar, momentos de alegria e satisfação. São essas boas sensações que queremos evocar com...

    Grátis
  • e-book

    Chef Profissional

    Instituto Americano de Culinária
    (10125536)

    Chef profissional é essencial para qualquer chef que deseje aprender e aperfeiçoar suas técnicas. Essa bíblia dos chefs reflete, como poucas obras, a forma como as pessoas cozinham e comem, e ainda procura discutir uma vasta gama de assuntos, que vão...

  • e-book

    Crianças Francesas Comem de Tudo

    Le Billon,Karen

    (1)

    (5581336)

    Neste livro, Karen narra os momentos mais importantes da jornada de sua família, que conseguiu deixar de lado hábitos alimentares nada saudáveis e adotar uma alimentação mais natural e nutritiva enquanto se adaptava aos costumes do novo país. A...

  • e-book

    Bulletproof: A Dieta à prova de bala

    Asprey,Dave
    (10062162)

    Dave Asprey era um bem-sucedido empreendedor do Vale do Silício com cerca de 20 anos. Mas pesava 136 kg, embora seguisse recomendações médicas: ingeria 1.800 calorias, fazia 90 minutos de exercícios por dia, seis vezes por semana. Quando a gordura...

  • e-book

    Comfortable in the Kitchen - A Blue Jean Chef...

    Meredith Laurence
    (10144211)

    Are you as comfortable in the kitchen as you are in your blue jeans? Would you like to be?Comfortable in the Kitchen, Meredith Laurence, the Blue Jean Chef, helps you settle into your comfort zone in the kitchen with tips, tricks, explanations of...

  • e-book

    Planting Seeds of Nourishment - Helping Our...

    Yvette DuMouchel
    (10143768)

    In Planting Seeds of Nourishment you will find over 40 whole-food based snack recipes created for and tested by kids! Simple, nourishing and delicious are the criteria that all of her recipes meet resulting in snacks that will satisfy even the...

  • e-book

    O Livro do Chocolate

    Warde, Joanne Harris E Fran
    (8208752)

    Experimenta-me... Prova-me... Saboreia-me...Quando Joanne Harris escreveu o romance Chocolate, lançou sobre todos os amantes de chocolate do mundo um encantamento único. A 'sua' excêntrica Vianne Rocher abriu uma tentadora chocolaterie e todos nós...

  • e-book

    O Livro das Sanduíches

    Nascimento,Hugo
    (7568928)

    Não há nada melhor do que uma boa sanduíche. Só uma sanduíche de Hugo Nascimento.Aprenda a fazer um prego de atum imperdível. E um pão com chouriço. E uma bifana. E um cachorro. E uma francesinha? Prepare sanduíches fáceis, mas surpreendentes, com...

  • e-book

    The Sous Vide Kitchen - Techniques, Ideas,...

    Christina Wylie
    (9758723)

    Use sous vide to cook absolutely anything!   If you own a sous vide machine, chances are you’ve tried it out by cooking burgers, steak, and pork. But that’s just the beginning. For years, restaurants have used sous vide to perfectly cook a wide...

  • e-book

    O Melhor Livro de Chocolate do Mundo

    Carlos Braz Lopes
    (4890642)

    Neste livro o autor leva-nos numa viagem intimista através das suas memórias, viagens e acasos, que de uma forma bastante natural o foram conduzindo a este fascinante mundo de sabor intenso, que é o Chocolate. Com uma abordagem simples e...

  • e-book

    Favorite Cookie Recipes

    Weaver,Dennis
    (9592339)

    This e-book is your guide to some of our favorite cookie recipes here at The Prepared Pantry. Learn some tips and techniques for making your cookies perfect, as well as a ton of recipes for drop cookies, bar cookies, macaroons and more. If you love...

    Grátis
  • e-book

    Fundamentos de Gastronomia

    Eleutério,Hélio
    (7321043)

    A obra apresenta os princípios de gastronomia, entre eles: formação do hábito alimentar, evolução tecnológica gastronômica, globalização e turismo, evolução dos restaurantes, comportamento cultural e social, tipos de cardápios e mesas, abordagem ao...

  • e-book

    Praticando a Reeducação Alimentar (110...

    Michelle Gherardi
    (9399565)

    Após ter eliminado 20kgs em 1 ano e 2 meses através de uma alimentação saudável, a Instagrammer Michelle Gherardi (@michellegherardi), reuniu 110 receitas que foram criadas / adaptadas e 100% testadas e aprovadas que a ajudaram nesse processo e...

  • e-book

    Favorite Muffin Recipes

    Weaver,Dennis
    (9624525)

    Calling all muffin lovers! If you love muffins for breakfast, as a snack, for dessert, or anytime of the day, this e-book is for you! We'll give you some great tips and techniques on making the best, high-domed muffins, as well as a ton of delicious,...

    Grátis
  • e-book

    CURSO DE SUSHI

    Eduardo Correia
    (9259586)

    Olá, me chamo Eduardo correia e trabalho desde os 20 anos como sushiman, na cidade de São Paulo . Sou sócio fundador do Sushi House,. Resolvi escrever esse livro para todas as pessoas que pretendem trabalhar com sushis ou que apenas se interessem...

  • e-book

    Devoured

    Sophie Egan
    (9439749)

    A provocative look at how and what Americans eat and why—a flavorful blend of The Omnivore’s Dilemma, Salt Sugar Fat, and Freakonomics that reveals how the way we live shapes the way we eat.Food writer and Culinary Institute of America program...

  • e-book

    Super Food - Avocado

    Bloomsbury Publishing
    (10131941)

    Did you know Avocados contain around 20 minerals and vitamins which are essential to good health? But a medium avocado contains more calories than a Mars bar? Who cares? They'apos;re delicious and can be used in everything from salad to soup. And...

  • e-book

    O método Dukan ilustrado

    Dukan,Pierre
    (10060345)

    Tendo dedicado a vida a compreender a fisiologia e a mentalidade das pessoas que se encontram acima do peso, Dr. Dukan estabeleceu quatro passos simples para quem quer emagrecer. Originalmente publicado no ano 2000, o método do Dr. Dukan fez sucesso...

  • e-book

    Be the BBQ Pitmaster - A Regional Smoker...

    Budiaman,Will
    (9693582)

    You can pick the protein, switch the sides, and even swap the sauce-but when it comes to being a barbecue pitmaster there are three ingredients that you just can'apos;t do without: Meat. Smoke. And, most importantly, time.Barbecue is a pillar of...

  • e-book

    BANQUETE DE GELO E FOGO - O livro oficial de...

    Monroe-cassel,Chelsea; Lehrer,Sariann; Fonseca,Luís Henrique
    (9373661)

    BANQUETE DE GELO E FOGO - O livro oficial de receitas da série Game of Thrones

  • e-book

    O poder de cura do limão

    Trucom, Conceição
    (7379362)

    Comemorando 10 anos da primeira edição deste best-seller absoluto na categoria de livros de alimentação saudável e terapias alternativas, esta edição revista e ampliada de O poder de cura do limão traz para os leitores ainda mais informações sobre a...

  • e-book

    Mangiato bene?

    Schira,Roberta
    (10059322)

    Aprenda a reconhecer as melhores experiências gastronômicas de maneira justa, eficaz e originalEm um mundo cada vez mais conectado, todos se consideram críticos gastronômicos, compartilhando a opinião sobre os pratos do dia e recomendando aos amigos...

  • e-book

    The Compleat Meadmaker

    Schramm,Ken
    (9515010)

    Mead (honey wine) is the new buzz among beverage hobbyists as more and more consumers start to make their own. This up-to-date title tells the novice how to begin and the experienced brewer or winemaker how to succeed in this newest of the beverage...

  • e-book

    Drinks

    Jacques Straub
    (9546933)

    The author of this book was wine steward of The Blackstone, Chicago Formerly of The Pendennis Club, Louisville.The book contains more than 700 accurate directions for mixing various kinds of popular and fancy drinks served in the best hotels, clubs,...

  • e-book

    Summer Drink Stand

    Weaver,Dennis
    (9470171)

    Don't let the heat of summer get you down. Stay cool and refreshed with these perfect and unique summer drinks. You'll want it to be summer year-round once you start making these delicious beverages a part of your summer traditions.

  • e-book

    Cinegustologia

    Lombardi, Marco
    (3107322)

    La Cinegustologia è un nuovo approccio che, estrapolando profumi, sapori sensazioni tattili dalla filmografia di vari registi, proprio come se le loro opere fossero cose da bere o da mangiare, permette di descrivere i vini e i cibi al di là dei...

  • e-book

    Cinnamon Kitchen - The Cookbook

    Singh,Vivek
    (10131936)

    Cinnamon Kitchen is the sibling of the great Westminster restaurant The Cinnamon Club, where chef Vivek Singh made his name and helped spearhead a new and exciting direction for Indian food. As Executive Chef at Cinnamon Kitchen, Vivek has brought...

  • e-book

    Mince!

    Wilson,Mitzie
    (9826698)

    A book championing minced meat in all its forms, from frugal dishes such as Savoury Mince and Peas to the slightly more extravagant Venison Burgers. These 100 approachable recipes include all our comfort food favourites - Shepherd's Pie, Spaghetti...

  • e-book

    Game

    Hilferty,Trish; Tom Norrington-Davies
    (9794673)

    Two of the best food writers working today tackle a subject that has been in need of a definitive and fresh guide for many years. In this book, the authors share a knowledge on game cooking that is unrivalled in print form. They show how game...

  • e-book

    Game

    Hilferty,Trish; Tom Norrington-Davies
    (9701551)

    Two of the best food writers working today tackle a subject that has been in need of a definitive and fresh guide for many years. In this book, the authors share a knowledge on game cooking that is unrivalled in print form. They show how game...

  • e-book

    Easy Cheesecakes

    Weaver,Dennis
    (9531910)

    In this e-book, you'll learn recipes and principles for making perfect cheesecakes.

    Grátis
  • e-book

    Brewing Coffee

    Charlie Byrd
    (9459736)

    This guide will share with you how to brew the best cup of coffee. Coffee ranks as the number one morning drink in most households, and it's not hard to know why it tops the chart. Coffee can help wake you up in the morning or during a sluggish...

  • e-book

    Plenty

    Yotam Ottolenghi
    (5053017)

    With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from...

  • e-book

    Patisserie Maison - The step-by-step guide to...

    Bertinet,Richard
    (9568032)

    Patisserie, the art of the maître pâtissier, is the most admired style of baking in the world and requires the highest level of skill. In this new book master baker and bestselling author Richard Bertinet makes patisserie accessible to home bakers....

  • e-book

    Deep Cooking

    Robert Stetson
    (9489005)

    Cooking techniques are included in the recipes that will further enhance the flavor of the foods to bring you a more enjoyable dining experience. If the food is not at its best during preparation, the result will suffer. The difference between a chef...

    Grátis
  • e-book

    Everything Cranberries

    J Martin
    (9684873)

    Fresh cranberries lend their cheery color and tart flavor to many dishes. There are tempting relishes to accompany meat and poultry plus fragrant breads, salads, and easy, colorful desserts.

  • e-book

    Pastry

    Bertinet,Richard
    (4952565)

    Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before you put your skills to the test with a mouthwatering collection of over 50 recipes. He also...

  • e-book

    Sensational Soups

    J Martin
    (9580303)

    Nothing is more relaxing than a warm bowl of soup. There is so many ways to make soup and this cookbook will give you lots of options for making some delicious homemade soup.

  • e-book

    Tempting Cheesecakes

    Martin,M
    (9537043)

    There are a wide range of variations on this dessert, from the dense, tall New York cheesecake to the more light, mild French cheesecake. Cheesecake may be baked with eggs, or uncooked with gelatin. As a general rule, it is made in a springform pan...

Busca por