Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta

Resultados para: historia da nutricao

7 produtos
  • Por Que Bebemos Leite - Nutrição e História

    Meireles,Almir
    (9202836)

    Por que bebemos leite? Há uma infinidade de respostas para essa pergunta, desde o 'porque é gostoso' até o 'porque é muito nutritivo'. A que se oferece neste livro tem a ver com a trajetória dos hominídeos na face da Terra. Bebemos leite depois de...

  • e-book

    Vitamin History, the Early Years

    Mcdowell,Lee
    (9493333)

    Casimer Funk 101 years ago first used the term 'vitamine' in 1912. What were later to be known as vitamin-deficiency diseases, such as scurvy, beriberi, night blindness, xerophthalmia and rickets, had plagued the world at least since the existence of...

  • e-book

    Chocolate - History, Culture, and Heritage

    Louis E. Grivetti; Howard-Yana Shapiro
    (9288538)

    International Association of Culinary Professionals (IACP) 2010 Award Finalists in the Culinary History category. Chocolate. We all love it, but how much do we really know about it? In addition to pleasing palates since ancient times, chocolate has...

  • e-book

    Chocolate - History, Culture, and Heritage

    Louis E. Grivetti; Howard-Yana Shapiro
    (9288546)

    International Association of Culinary Professionals (IACP) 2010 Award Finalists in the Culinary History category. Chocolate. We all love it, but how much do we really know about it? In addition to pleasing palates since ancient times, chocolate has...

  • e-book

    The Social History of Bourbon

    Carson, Gerald; Veach,Michael R.
    (8667394)

    The distinctive beverage of the Western world, bourbon is Kentucky's illustrious gift to the world of spirits. Although the story of American whiskey is recorded in countless lively pages of our nation's history, the place of bourbon in the American...

  • e-book

    Another Person'apos;s Poison - A History of...

    Smith,Matthew
    (9822645)

    To some, food allergies seem like fabricated cries for attention. For others, they pose a dangerous health threat. Food allergies are bound up with so many personal and ideological concerns that it is difficult to determine what is medical and what...

  • Comida e Sociedade - Uma História da...

    Carneiro,Henrique
    (125624)

    A alimentação é, após a respiração e a ingestão de água, a mais básica das necessidades humanas. Mas como “não só de pão vive o homem”, a alimentação, além de uma necessidade biológica, é um complexo sistema simbólico de significados sociais, sexuais...

    Produto indisponível

Busca por