Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Resultados para: manual-de-gastronomia

Refinar por
63 produtos
  • Bíblia do Churrasco - o Verdadeiro Manual do...

    Lafonte,Editora

    (1)

    (8599744)

    Chegada a hora de preparar o churrasco, primeira missão: escolher a carne. Cada um tem a sua preferência por sabor ou estilo, mas o importante mesmo é que ela fique deliciosa. A “Bíblia do Churrasco” é o mais completo guia para quem quer preparar e...

  • Manual Pratico De Panificacao

    Redoschi,Gisela; Lage,Marcella; Ikemoto,Marcia
    (10121778)

    O Manual prático de panificação Senac, elaborado por autores que conhecem nosso mercado e nossos ingredientes, revela os segredos da atividade do padeiro e prepara o leitor para uma atuação criativa e competente em estabelecimentos de perfis...

  • Manual Pratico De Confeitaria

    Rodrigues,Diego; Redoschi,Gisela; Colombini Fiori,Fabio
    (10121790)

    'Este Manual prático de confeitaria Senac apresenta de maneira didática os conhecimentos técnicos fundamentais para a prática profissional, bem como receitas variadas, que abrangem massas, cremes, sobremesas, tortas, bolos, preparações com chocolate...

  • Manual da Cozinha - Col. Pegue & Leve Saraiva

    Zanelati,Fabiana; Najara,Kátia

    (1)

    (4896485)

    Aprenda dicas de arrumação, culinária e economia para você se sentir à vontade no cômodo mais gostoso da casa. Inclui receitas fáceis e práticas, que são fundamentais e farão a diferença para você que mora sozinho ou acha que não entende nada de...

  • Manual de Segurança Alimentar - Boas...

    Jucene,Clever
    (4897997)

    'A manipulação de alimentos pode ser definida como uma atividade de promoção de saúde ou doença; portanto, os profissionais que trabalham na cadeia produtiva de alimentos, tanto aqueles envolvidos na operação quanto os envolvidos no planejamento, na...

  • Bíblia do Churrasco - O Manual do Bom...

    Editora Larousse
    (2851968)

    A Bíblia do Churrasco é o mais completo guia para quem quer preparar e saborear o melhor da carne assada na brasa. Com esta bíblia, churrasqueiros de primeira linha poderão incrementar seus conhecimentos e sua técnica. Já para aqueles que vez ou...

  • Manual de Queijos - Guia Para Grandes...

    Dinalivro
    (4344076)

    O queijo não deixa ninguém indiferente: há aqueles que o adoram e aqueles que não o suportam. Para os grandes apreciadores, este universo proporciona aromas e sabores inigualáveis, mas é preciso conhecê-lo. Neste manual, apresentam-se mais de 100...

  • Churrasco de Picanha - Manual do...

    Renata Armas
    (9242441)

    Um bom churrasco começa com a escolha correta da carne. Por isso, é importe conhecer os cortes, as diferenças entre os tipos de gado e como as técnicas de maturação interferem ao sabor. A picanha, sinônimo de churrasco para os brasileiros, tem uma...

  • Churrasco de Frango, Peixes & Carnes Exóticas...

    Editora Escala
    (9702512)

    Unanimidade Nacional, o churrasco é a melhor maneira de se deliciar com comida de qualidade e ainda reunir os amigos. A carne de frango marca a presença com sucesso, oferecendo cortes suculentos e cheios de sabor. Para quem quer sair do lugar comum,...

  • Manual do Barman e do Escanção - Col. Manuais...

    Marques,J. Albano
    (119188)

    Esta obra mantém a linha de informação nos aspectos da qualidade de serviços, comportamento, responsabilidade e treinamento de pessoal, e cuidados com a higiene e manutenção do espaço, capacitando profissionais do ramo.Apresenta uma descrição das...

  • e-book

    Papinha gostosa - Um manual sobre introdução...

    Bine T.
    (9472486)

    Papinha gostosa - Um manual sobre introdução alimentar nasceu da ideia de descomplicar a introdução alimentar do bebê. Na internet, sobram receitas e combinações de alimentos das mais mirabolantes, aliadas a métodos e acessórios para alimentação de...

  • Manual Del Gourmet Del Queso

    Ullmann, H.f
    (2853206)

    Manual Del Gourmet Del Queso

  • e-book

    Manual de Viticultura - Série Tekne

    Giovannini,Eduardo
    (7540280)

    Escrito pelo especialista em viticultura e enologia, Eduardo Giovannini, Manual de Viticultura aborda todos os aspectos da produção de uvas, tanto para consumo in natura quanto para industrialização, desde a escolha do local onde instalar o vinhedo...

  • e-book

    Manual de sobrevivência ressaca

    Cristina Kovacs
    (9758528)

    Este é um manual de sobrevivência com orientações sobre nutrição para festejar sem mal-estar.O livro possui muitas dicas de alimentação para momentos de intensa atividade social, com variadas receitas de sucos, sopas e preparações light que ajudarão...

  • Churrasco de Linguiças e Carne de Porco -...

    Editora Escala
    (9504968)

    Um bom churrasco começa com a escolha da carne certa. Conhecer o estabelecimento onde vai adquirir as peças, cuidar da higiene, saber usar a churrasqueira e controlar o fogo completam o manual básico do bom churrasqueiro. A carne de porco que tem uma...

  • Baker's Manual 5Th Edition

    Amendola,Joseph
    (200352)

    What do virtually all breads and desserts have in common? They rely on baking formulas, the building block 'recipes' that every serious baker must master. For example, behind every tempting napoleon lies a formula for classic puff pastry, while a...

    sob encomenda
  • Os Aromas do Chocolate - Manual de Degustação...

    Stephan,Lagorce
    (4059896)

    'Deixe-se surpreender pelo resplendor e pelas subtilezas do chocolate. Aprecie a sua textura crocante e saboreie-o, derretendo-o na boca. Descodifique as múltiplas sensações que subjugam então o seu paladar e que simultaneamente libertam os aromas....

  • Grocers' Manual - Containing Recipes,...

    AUTHOR,UNKNOWN; Unknown,Author
    (9946436)

    Excerpt from Grocers' Manual: Containing Recipes, Formulas and Instructions, for the Manufacture of Baking Powders, Flavoring Extracts, Essences, Condiments, Etc;, In Their Purity, Also Their Imitations and Adulterations The object in writing the...

    sob encomenda
  • e-book

    The Jewish Manual

    Montefiore,Judith Cohen
    (5095318)

    A fantastic collection of hundreds of traditional Jewish recipes from the 19th century.

  • The Emotional Eater's Repair Manual

    M. Simon, Julie
    (4265594)

    Despite our best intentions, many of us find ourselves routinely overeating at meals, snacking mindlessly, or bingeing regularly. As emotional eaters, we turn to food for comfort, soothing, distraction, and excitement. There’s a disconnection fueling...

    sob encomenda
  • Rum Manual

    Broom,Dave
    (9384544)

    This is a book about how to drink rum of all kinds. It's about classic rums and new-generation rums, about rhum agricole and about premium aged rums, about rums from all over the world. It's about rum enjoyed with cola and ginger beer. About the best...

  • Ryzon Baking Book - A Practical Manual For...

    Neil,Marion Harris
    (10096651)

    Excerpt from Ryzon Baking Book: A Practical Manual for the Preparation of Food Requiring Baking Powder I level cupfuls (2% ounces) bran. Cupful (2 ounces) entire wheat flour. Cupful (2 ounces) rye flour or meal. I level teaspoonful salt. Cupful (3...

    sob encomenda
  • e-book

    The Complete Cocktail Manual - 285 Tips,...

    Lou Bustamante; United States Bartenders'apos; Guild
    (9567778)

    Learn everything you need to know to craft the perfect cocktail-or two, or three...but who's counting? Spirits writer and expert Lou Bustamante, in partnership with the United States Bartenders' Guild, collects the best cocktail recipes, techniques,...

  • e-book

    The New Housekeeper'apos;s Manual

    Beecher,Catharine Esther; Stowe,Harriet Beecher
    (9561648)

    Published in 1873 in New York, The New Housekeeper’s Manual was written by Catharine Esther Beecher and her sister Harriet Beecher Stowe, two of the most influential women writers and activists of their time. Both women exerted profound influence on...

  • e-book

    The Housekeeper'apos;s Manual - Or, Complete...

    Collection,American Antiquarian Cookbook
    (9546707)

    An important and fascinating document of American social history, The Housekeeper’s Manual, or Complete Housewife is believed to be an adapted version of the British best seller The Cook’s Oracle; and Housekeeper’s Manual by Dr. William...

  • e-book

    The Cocktail Book - A Sideboard Manual For...

    Various Authors
    (9507122)

    Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and...

  • e-book

    The Canadian Housewife'apos;s Manual of...

    The American Antiquarian Cookbook Collec
    (9664235)

    Published in 1861 in Hamilton, Ontario, this volume in the American Antiquarian Cookbook Collection is an early example of Canadian cookery, compiled from the best available English, French, and American recipes and adapted to Canadian kitchens. The...

  • e-book

    The Cider Maker'apos;s Manual - A Practical...

    Jonathan Sheder Buell
    (9737673)

    For most of its early history, America was awash in cider, the most popular drink of the 18th and 19th centuries. Originally a farmer’s drink, it was a staple on farms and plantations in the colonies and an intimate part of everyday life for all...

  • e-book

    New and Improved Bartender'apos;s Manual - Or...

    Johnson,Harry
    (9459440)

    A guide for professional and the amateur alike in how to dress and act behind a bar. Chapters include, rules and regulations to follow, utensils, wines and liquors and a list of mixed drinks. Many of the earliest books, particularly those dating back...

  • e-book

    Vegan à Go-Go! - A Cookbook& Survival Manual...

    Kramer,Sarah
    (8095334)

    Vegan superstar Sarah Kramer'apos;s latest, for the fearless vegan traveler.

  • e-book

    The Cook'apos;s Oracle, and...

    Kitchiner,William
    (9737312)

    This volume in the American Antiquarian Cookbook Collection, published in New York in 1830, is a new version of a famous recipe collection previously published in London by William Kitchiner, adapted specifically for use by the American public. Dr....

  • Complete Cocktail Manual - 285 Tips, Tricks...

    Lou Bustamante
    (9373941)

    2017 Spirited Awards® Nominee BEST NEW COCKTAIL & BARTENDING BOOKLearn everything you need to know to craft the perfect cocktail—or two, or three…but who’s counting? Spirits writer and expert Lou Bustamante, in partnership with the United States...

  • Meehan's Bartender Manual

    Meehan,Jim
    (9939472)

    Finalist for the 2018 International Association of Culinary Professionals (IACP) Book Awards A stunningly packaged, definitive guide to bar-building from one of the world's most acclaimed bartenders. Meehan's Bartender Manual is acclaimed...

    sob encomenda
  • e-book

    The Dead Rabbit Drinks Manual

    Ben Schaffer; Jack McGarry; Sean Muldoon
    (9572149)

    The first cocktail collection from two of the most critically acclaimed and award-winning bartenders in the world

  • e-book

    Roaring Twenties Mixer'apos;s Manual

    Enthusiast,The
    (9548036)

    Hey flappers and sheiks! Get a slant at the Roaring Twenties Mixer's Manual. It's the cat's pajamas for all kittens and guys wanting to throw a petting party that is the frog's eyebrow! With over 70 authentic Prohibition era drink recipes (no...

  • e-book

    Gaz Regan'apos;s Annual Manual for Bartenders...

    Regan,Gary
    (3825855)

    gaz regan's Annual Manual for Bartenders will be the go-to book for professional bartenders worldwide. The Joy of Mixology, regan's groundbreaking 2003 work, has become required reading for staff members at many of today's top cocktail lounges, and...

  • Nem Leigo Nem Expert: Manual Básico do Mundo...

    Russo,Didú
    (3042804)

    Este audiolivro foi inspirado pelo livro em papel de mesmo nome lançado em 2005. Com linguagem acessível, como num bate-papo informal, Didú Russo passa para o ouvinte as principais informações sobre o mundo do vinho para que ele possa apreciar cada...

  • e-book

    Haney'apos;s Steward and Barkeeper'apos;s...

    Anon.
    (9460195)

    This vintage book contains a complete and practical guide to preparing an extensive range of mixed drinks and beverages, originally designed for hotels, boats, clubs, bars, etc. 'Haney's Steward and Barkeeper's Manual' constitutes a timeless...

  • You: Losing Weight - The Owner's Manual To...

    Roizen,Michael F; Oz,Mehmet C
    (9327003)

    From the YOU doctors Mehmet Oz and Michael Roizen, using information from their multimillion copy bestselling YOU: On a Diet, comes this small guide to losing weight and turning your life around in sixty days. There are no shortcuts when it comes to...

    sob encomenda
  • You, On A Diet - The Owner's Manual For Waist...

    Spiker,Ted; Oz,Lisa; Wynett,Craig; Roizen,Michael F; Oz,Mehmet C
    (9326922)

    As they did with the revised edition of YOU: The Owner's Manual, Dr. Roizen and Dr. Oz have updated their classic, international bestseller on diet. This nearly three million copy seller is filled with new information on emotional eating, the latest...

    sob encomenda
  • Dicionário De Termos De Gastronomia Francês /...

    Helene,Helen
    (1568366)

    Dicionário De Termos De Gastronomia Francês / Português

    Produto indisponível

  • Manual do Vinho - Col. Pegue & Leve Saraiva

    Santos,Suzamara
    (4891179)

    Um guia rápido e prático que vai apresentá-lo ao mundo dos vinhos. Conheça conceitos básicos como aroma, acidez, tipos de uva, temperatura e armazenamento e descubra o prazer da degustação. Você pode consultar este livro sempre que precisar,...

    Produto indisponível

  • Manual Didático para o Sommelier...

    Rabachino,Roberto
    (3003448)

    Manual didático para o sommelier internacional – para saber os sabores do vinho não se destina apenas aos profissionais do vinho, mas àqueles que apreciam e desejam conhecer mais a fundo os processos de fabricação, as técnicas, inclusive as de...

    Produto indisponível

  • Manual de Boas Práticas de Fabricação ( Bpf )...

    Nascimento Neto,Fénelon do
    (2626491)

    Manual de Boas Práticas de Fabricação ( Bpf ) - Roteiro para Elaboração em Restaurantes

    Produto indisponível

Busca por