Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Resultados para: ruth reichl

8 produtos
  • Banquetes Intermináveis

    Reichl,Ruth
    (2633188)

    Banquetes Intermináveis

  • Tender at the Bone

    Reichl,Ruth
    (547721)

    A national bestseller penned by a renowned New York Times restaurant critic explores her intimate relationship with food, begun at an early age, and even includes several favorite recipes. Reprint. $50,000 ad/promo. Tour.

    sob encomenda
  • For You, Mom. Finally

    Reichl,Ruth
    (3043699)

    For You, Mom. Finally

    sob encomenda
  • e-book

    Tender At The Bone

    Reichl,Ruth
    (5026398)

    Fast, funny, always near the knuckle.The best kind of food writing - it makes you hungry' Elizabeth Luard'While all good food writers are humorous.few are so riotously, effortlessly entertaining as Ruth Reichl..[She] is also witty, fair-minded,...

  • Alho e Safiras - A Vida Secreta de uma...

    Reichl,Ruth
    (1392724)

    'Alho e Safiras' é o delicioso relato de Ruth Reichl sobre sua experiência como crítica gastronômica do New York Times, quando decidiu criar disfarces para passar despercebida em suas idas aos restaurantes de Manhattan e, assim, poder avaliá-los...

    Produto indisponível

  • Conforte-me com Maçãs

    Reichl,Ruth
    (135465)

    Considerada uma das melhores escritoras de gastronomia do mundo, a americana Ruth Reichl não domina só a arte de avaliar uma receita, descrever refeições maravilhosas ou indicar um bom restaurante para os milhares de leitores que conquistou mundo...

    Produto indisponível

  • A Parte Mais Tenra

    Reichl,Ruth
    (147946)

    Editora-chefe da conceituada revista de gastronomia GOURMET, Ruth Reichl descobriu bem cedo que 'a comida podia ser um modo de dar sentido ao mundo'. Primeiro volume das memórias da autora - que antecede 'Conforte-me com Maçãs' - 'A Parte mais Tenra'...

    Produto indisponível

  • Remembrance of Things Paris

    Reichl,Ruth
    (283902)

    A collection of essays by top food writers, originally published in Gourmet magazine, traces Paris's reconstruction from a culinary perspective in the years after the German occupation, a period that saw the birth of nouvelle cuisine, the...

    Produto indisponível

Busca por